perjantai 6. helmikuuta 2015

Hähhäähäää huijasinpas sittenkin kuitenkin

Juu eli tota rrrrhhm, oon vielä Japanissa. 2 PÄIVÄÄ. Ei tätä voi mitenkää sisäistää et on lähössä täältä. Tää on järkyttävää, koska tietää et tuskin todennäkösesti koskaan tulee elämään näiden ihmisten kanssa.. Tai Gifussa. Enää ei kouluunkaa täällä oo viikkon tarvinnu mennä(se ainoostaan ei oo kyllä tippaakaan haitannu hrrm). Ei mutta ihan tosissaan sitä ei sisäistä et ois oikeesti lähössä mihinkään. Saa nähä millon totuus iskee vasten kasvoja, ehkä sitte ku saapuu Helsinkii.

Kotiinpaluusta on kyllä kauhee stressi ko palaa kotiin ni heti stnan seuraavana päivänä kouluun kello 8.15. Siitä sitten teatteritunneille vaan heittää jotain improo ku ei tää suomenkielikään tunnu ollenkaa aukeevan ja kaikkea tässä..  AFS, ihan tosi MIKSI kotiinpaluu sunnuntaina?? Tää varmaan kuulostaa silt et repisin tääl kaikki hiukset päästäni mut aika rentoo oikeesti on. Tämä ositain siksi kun host sisko tuli kipeeks ni ei päästy Osakan Universal Studiosii minne oli tarkotus matkata koska Harry Potter teemapuisto. Sen sijaan sain siis yhen ylimääräsen päivän pakata ja tänään onki ollu iha ohjelma vapaata. Viimesen päivän Gifussa päätin sitten kuluttaa lähiympäristön tutkimiseen (jotain mikä ois pitäny tehdä ehkä, hmm, ekalla viikolla?). Ei kyllä kaduta yhtään etten menny Nagoyaan, vaikka se on hieno ja iso kaupunki ni tänää mä taas muistin miksi mä tykkään Gifusta nii kauheesti. Ovesta kun lähtee ni ei tiiä minne tie vie ja tämän päiväsen 2 ja puolen tunnin kävelylenkin aikana löysin ainaki 4 temppeliä, 20 juoma-automaattia ja kuplavolkkariautokaupan.
Rikkinäisestä peilistä tuli ehkä huonoa onnea jollekkulle mutta minäpä sain kivoja selfieitä
Juu on tää ehkä sittenkin aika maaseutua..
Tuolla joessa on kolme kurkea
Miksi?
Tehääks suomessakin tälleen??
Tämmönen löyty ihan talon vierestä!! Kaduttaa etten menny aiemmin!
 Viimesellä viikolla, mitäs sitä on tullu tehhtyä.. Kolmen päivän karaoke putki, akuariumi ja pakkaamista - paljon paljon pakkaamista ja tuskaa. Ah ja kombini ruokaa. Tossa vieressä odottaakin viimenen pudding hei pliis en muista mikä pudding on suomeks itkettää, tää ei nyt tapahdu oikeesti... No puddinki odottaa tuossa vielä myöhempään yöhön.
My friend is a cat
Näin tämä pakkaaminen täällä
Koska minuahan et olekkaan vielä nähnyt
Tämän söpöläisen kanssa mentiin sinne aquapuistoon
;______; Joku päivä mä vapautan teiät kaikki
Pingviinit haisee pahemmalta ku luulis
RAUSKIIIIHHH!!!
 Koulu, vaikka en sitä kauheesti jääkkään ikävöimään, oli se välillä ihana. Niinkun viimenen päivä. Voi johtua siitä että oli tyttökoulu tai siitä että ne on kaikki niin pirun nuoria mutta en kestä miten söpöjä ne on. ;____; Musatunnilla ne laulo mulle laulun ja Mii itki jo siinä enkä voi väittää ettenkö ois itekkin vähän herkistyny.. Ruokatunnilla kaikki kiikutteli lahjoja, kirjeitä ja itetehtyjä keksejä.. Hostmamaki oli tehny upeen bentoboksin, kumamon riisipalloja. Ootteko ikinä kuullu mistää paremmasta??
Aplodit okaasanille
Näiden pikkuprinsessojen kanssa syötiin viimenen bentou
Taideklubin läksäri parti
Ihan lopuksi luokka oli järjestäny aikaa vielä laulaa meiän luokan laulun ja tanssia gangnam stylen.. Sitten ne anto mulle vielä vihon mihin kaikki oli kirjottanut viestinsä.. Viimeset viis minuuttia kuluki siihen ku kaikki vaan itki ja nauro, ihan ikimuistonen kokemus, 1-3, paras luokka koko koulusta. Ikävä tulee kans herra Smithia ja rouva Nexiä, ihan satavarmasti parhaat opettajat mitä mulla on ikinä ollu tai tulee olemaan. ;u;
Osa siitä kaikesta mitä näiltä ihanilta ihmisiltä sain.. Tulee ikävä..

2 kommenttia:

  1. Olisi mukavaa jos kirjoittaisit vielä Japanista lähtö ja Suomeen paluu tunnelmista :)

    VastaaPoista
  2. Samoin myös täällä odotellaan jatkoa, ethän lopeta vielä päivityksiä.

    VastaaPoista